Så ble det min tur til å teste den berømte vodkapastaen. En rett bestående av cherrytomater, fløte, parmesan, hvitløk og et hint av chili. Jeg er alltid skeptisk til disse virale mattrendene og henger derfor alltid litt etter, men her er altså min versjon av Gigi Hadid’s Pasta ala vodka. Hadde jeg grunn til å være skeptisk? Nei!
Denne pastaretten er så kremet og god at den praktisk talt smelter på tungen. På 30 minutter har du en rykende bolle med den beste pastaen mellom hendene. Denne faller garantert i smak! Retten er i utgangspunktet vegetar, men vil du allikevel servere den med kjøtt anbefaler jeg grillet kylling eller scampi. Nam!
Det er fint mulig å lage vodkapasta uten vodka også. Du trenger ikke erstatte det med noe, men om sausen skulle bli for tykk kan du tilsette litt mer pastavann eller fløte. Du kan bruke hakkede tomater på boks eller hermetiske cherrytomater også om du vil det.