Jeg elsker Halloween! Og nå er dagen rett rundt hjørnet. Dagen faller til og med på en lørdag i år. Det kunne ikke vært mer perfekt. Eller vent… Jo, det kunne det. Det kunne ikke vært pandemi slik at vi kunne hatt den årlige halloweenfesten vår, men slik er det altså og det må vi selvfølgelig respektere. Den årlige feiringen utgår, men vi skal allikevel ha en uhyggelig aften med skummelt god mat, skrekkmusikk og spøkelsesdisco. Uten gjester i år, men det blir gøy allikevel. Og hva passer vel bedre på Halloween enn skikkelige monsterbugere?
Ekkel agurktunge, ostehuggtenner, ketchupblod og grønne olivenøyne. Så enkelt og så utrolig gøy for familiens yngre medlemmer. Jeg har brukt gresskarrundstykkene vi bakte tidligere i uken som burgerbrød. Du kan selvfølgelig bruke helt vanlige burgerbrød også. Det blir like gøy det! At burgerne er supersaftige og smakfulle er selvfølgelig en stor bonus.
Barna her synes dette var så godt og gøy å spise at de umiddelbart vedtok at de skulle ha monsterbursdag når de fyller 5 i februar.