Halloween er rett rundt hjørnet og jeg sier det først som sist; jeg ELSKER Halloween! Tidligere år har vi pleid å ha Halloweenfest med rent blod i tappetårnet og skikkelig spøkelsesdisco. Det blir selvfølgelig ikke noe stor fest i år når verden er som den er, men litt Halloween-moro må vi allikevel ha.
Jeg er veldig opptatt av at vi skal bruke gresskaret til mer enn bare pynt. Vi lager gresskarlykter hvert år, men jeg huler de alltid ut og bruker både kjerner og gresskarkjøttet. Det er viktig å huske på at de flotte og dekorative halloweenhodene faktisk er mat. Og når gresskaret både er spist og dekorert med kan du sette det ut i skogen til ekorn og småfuglers store begeistring.
Denne gresskarsuppen lager jeg hvert år. I år lagde jeg rundstykker formet som gresskar også. Se så nydelige de er! Og du verden, så gode!
Her er det bare å følge med utover uken. Jeg har lagt opp til masse Halloween-moro utover uken, og noe som ikke er så “halloweenete” for de som ikke er så glad i dagen.