Endelig bakemandag igjen! Altså, ferie er helmaks. Vi har storkost oss hjemme og med små turer i nærområde. Allikevel var det utrolig godt for både foreldre og barn her i huset at barnehagen åpnet igjen i går. 4 uker uten lekekamerater er lenge for de små. 4 uker med åpen dodør er lenge for mor. Haha! Men fra spøk til alvor. Det var utrolig deilig å åpne snapchat i går og føle at jeg endelig hadde både overskudd, lyst og tid til MatTilFamilien igjen. Nå er det fullspekket program fra mandag-fredag og i går bakte jeg et nydelig pizzabrød med hvitløk og persille.
Pizzabrød er akkurat det det høres ut som. Spør og god pizzabunn uten saus, gjerne med smør og ost på toppen. Her kan du bruke de urtene du liker best selv. Jeg har en veldig frodig persilleplante i kjøkkenhagen som trengte en trimming, så da ble det persillesmør denne gangen.
Brødet er som et hvitløksbrød og du kan enten spise det som det er eller du kan servere det ved siden av en god gryterett, suppe eller til grillmaten. Brødet kan forresten også grilles! Vi har jo tross alt en hel sommermåned igjen og er vi heldige får vi kanskje noen fine sommerdager med godt grillvær på tampen av sesongen.