Hjemmelagde fiskekaker er en av de tingene vi alltid har kjøpt på butikken men som egentlig er veldig enkelt å lage selv. Da jeg var gravid med tvillingene var jeg helt gal etter seikakene i fiskedisken på Meny. Jeg kunne ha spist de til alle måltider! Det ble i midlertid dyrt og jeg begynte å lese meg opp på hvordan jeg kunne lage seikaker selv. Det så overkommelig ut så jeg satte i gang produksjonen. Det tok litt tid å komme frem til den riktige smaken, men etter litt prøving og feiling ble de perfekte. Og siden den dag har jeg lagd hjemmelagde fiskekaker.
Disse seikakene er milde på smak slik at de fleste spiser de. Hvis du vil ha litt mer futt i de kan du ha i noen fedd hvitløk og litt chili. Det er kjempegodt! De kan serveres med det du måtte ønske av tilbehør. Vanligvis ville jeg nok gått for kokte poteter, men det var vi tomme for, så da ble det ris. Det ble veldig godt det også.