Det blir påske i år også, selv om den blir litt annerledes enn det vi er vandt til. Vi pleier å reise på hytta i Valdres i påsken og være sammen med familie som vi ellers ikke ser så ofte. I år skal vi være hjemme og kose oss og selv om det blir litt rart er jeg sikker på at det blir fint og koselig det også. Dessuten er det jo masse gøy å finne på hjemme! Baking er en av favorittene her i huset. Det har vi gjort masse av de siste ukene og på fredag lagde vi disse nusselige påskeharene med vaniljekremnese.
Disse bollene er laget med min trofaste basisoppskrift på søt gjærbakst. Den slår aldri feil. Jeg bruker denne deigen til kanelsnurrer, boller, kringle, hvetestang. Kort sagt alt som er laget med søt gjærdeig. Resultatet blir alltid myk, luftig og god bakst, uansett hva jeg baker og denne gangen ble det påskeharer.
Nå er fryseren vår fylt opp av søte påskeharer som bare venter på å bli tatt med på skogstur om en liten uke. Hvis vi klarer å la de ligge så lenge da. Det er nok overhengende fare for at vi må bake flere før den tid!