Smeltet på tungen, syndig godt. Brownies skal være sprø på utsiden og deilig myke og seige på innsiden. Og det er akkurat det disse er! Jeg synes valnøtter utgjør hele forskjellen når det kommer til brownies, men de kan selvsagt byttes ut med andre nøtter elle sløyfes helt hvis du ikke tåler eller liker.
I de dagene vi er inne i nå er det godt med noen oppskrifter som ikke tar all verdens av tid å lage og som man kan lage med det man har hjemme. Det er kanskje ikke alle som har brunt sukker i kjøkkenskapet, men det kan byttes ut med vanlig sukker eller rørsukker. Aller mykest og mest seige blir de selvfølgelig om du følger oppskriften slik den er.
Dette er de beste browniesene jeg har smakt på veldig lenge. Så rike på smak! Helt nydelig, rett og slett. Brownies er supergodt som det er, men gi meg en kule god vaniljeis ved siden av og jeg er i himmelen.
Prøv de du også! Jeg tipper det blir en ny favoritt for deg også.