Kjøttkaker i brun saus er noe av det beste jeg vet, men jeg lager det alt for sjeldent og det er fordi jeg alltid tenker at det er så mye styr. Det er saus som skal kokes, kjøttkaker som skal smakes til, poteter som helst skal serveres varme, tyttebær som er best nyrørte… Og da har vi ikke en gang begynt å snakke om kålstuingen! Jeg kjenner jeg blir sliten i hodet bare av tanken. Så derfor går det alltid litt tid mellom kjøttkakemiddagene her i huset. Men så har jeg en mann og fem barn som elsker det da, så inn i mellom må jeg. Og vet du hva jeg alltid tenker da? “Dette er jo sååå enkelt!”
Her får du oppskrift på min ultimate kjøttkakemiddag. Den er med hjemmelaget brun saus og kålstuing. Har du en foodprosessor er det bare å ha alle ingrediensene til kjøttkakene i den og mikse det sammen. Så enkelt! Og uten de store anstrengelsene har du laget et nydelig måltid, akkurat sånn som bestemor lagde i barndommen.