Denne fiskegryten med torsk og karrisaus er en del av mine “middag på 30 minutter”. Nyhet! Nå finner du “middag på 30 minutter” som en egen kategori i menyen her på bloggen. Hensikten med 30 minutters middagene er å gi deg et bredt spekter av middager som kan tilberedes så og si mens du dekker bordet. Noen dager har man dårligere tid enn andre og de dagene er det kjekt med noen lettvinte, men allikevel gode, løsninger.
Her får du oppskriften på en enkel og god fiskegryte med en mild karrismak. Jeg serverer den med ris, men både pasta og poteter er også godt til denne fiskegryta. Dette er en veldig allsidig gryte. Her kan du bruke det du vil av fisk. Mine favoritter er torsk, sei og hyse, men rød fisk som laks blir heller ikke feil. Grønnsakene kan også varieres utifra hva du liker og har tilgjengelig. Selv liker jeg veldig godt smaken av fennikel i fiskeretter, men den kan du bytte ut med noe annet godt som f.eks pastinakk eller pepperrot.