Hvis du har lyst på noe ekstra godt, smakfullt og saftig til frokost eller lunsj har du nettopp funnet riktig oppskrift!
Noe av fordelen med å ha barn som ikke er småbarn lenger er at de gjerne sover litt lenger når de får muligheten og da hender det rett som det er at frokost blir lunsj i helgene. Eller brunsj, om vi skal være fine på det, og disse lunsjbollene baker jeg ofte da.
Jeg er svak for ferske rundstykker og lager det nesten hver helgedag. Siden jeg står opp litt tidligere enn de fleste i familien her rekker jeg ofte å bake disse ferdige før resten av flokken våkner til liv og det er så koselig! Jeg elsker å stå på kjøkkenet alene på helgemorgningene med kaffekoppen, en god lydbok og baksten. Og etter en liten innsats kan familien nyte deilige, nybakte rundstykker til frokost, brunsj, lunsj eller når det måtte være.
Flere har spurt meg om du kan kjenne smaken av cottage cheese i bakverket og svaret er nei. Det eneste det bidrar til er mer fuktighet og proteiner. Hvis du ikke tåler eller liker paprika kan den lett byttes ut med gulrøtter.