Altså, hallo folkens! Endelig tilbake etter en liten bloggpause. I løpet av uken håper jeg å få lastet inn alle innleggene som mangler fra februar, og vi starter med denne deilige rullekaken som vi lagde til morsdagen tidligere denne måneden.
Rullekake er kanskje en av de enkleste kakene jeg vet om. De som har fulgt meg en stund vet at jeg er stor tilhenger av mat som ser fancy ut uten å egentlig være det, og rullekake er en sånn kake.
Du kan fylle den med akkurat hva du vil, men min favoritt er denne med bringebærkrem. Det friske og syrlige fyllet står i perfekt kontrast til den søte kakebunnen. Dessuten får denne kaken meg til å glede meg litt ekstra til sommer og sol. Gleder meg sååå til å lage den med norske, friske bringebær igjen!
Jeg har sett mange oppskrifter og fremgangsmåter på rullekake, men det enkleste er ofte det beste! Sånn er det med rullekake også. Rull den inn i bakepapiret slik det står i oppskriften min og ferdig med det. Hvis du vil se fremgangsmåten på film finner du den her på Instagram.
Dette er en kjempegod kake som det alltid blir tomt for når jeg serverer den. Den bør helst spises samme dag, men restene holder både 2 og 3 dager i kjøleskapet.