Endelig fikk jeg somlet meg til å fylle opp fryseren med vårruller igjen. Denne gangen ble de med kjøtt, grønnsaker og en deilig saus av soyasaus og masse annet digg. Det er så kjekt å ha fryseren full av disse. Dager jeg ser at jeg har litt dårligere tid til middagslagingen tar jeg opp en pose på morgningen og lar den tine i kjøleskapet utover dagen. Så er det bare å smekke de inn i ovnen på 200° i 10-15 minutter, avhengig av hvor frosne de er.
Jeg vet mange kvier seg for frityrstekingen, og selv om jeg sverger til det når det kommer til vårruller skal jeg komme med et alternativ her. De kan nemlig stekes i stekeovn også om du er veldig skeptisk.
I stekeovn:
Sett ovnen på 225°, pensle vårrullene godt med olje og stek de i 5 minutter, midt i ovnen. Snu de og stek i 5 minutter til. Ovnsstekte vårruller vil ikke få den samme smaken og fargen som frityrstekte, men de vil bli sprø på utsiden og smake godt allikevel.
Airfryer:
Stekes på 200° i 10-12 minutter, uten olje.
Jeg har en knakendes god oppskrift på vårruller med kylling også! Den finner du her.