Har du også rester etter potetgull liggende inn i mellom? Her ender dessverre sånne rester ofte opp i søpla. Potetgull som har ligget åpent i et skap i 1-2 uker er ikke spesielt fristende, men det er aldri gøy å kaste det. Det er jo mat det også. En vare jeg har kjøpt og som har blitt avlet frem og produsert bare for å gå i søpla fordi jeg ikke synes det er digg etter posen er åpnet. Ikke kult!
Etter juleferien hadde vi så mye rester at jeg fant ut at jeg måtte prøve å få brukt de opp. Da kom jeg på taconuggetsene som jeg lagde i fjor. Kyllingbiter panert med tacokrydder og nachoschips. Det samme måtte jo gå an med potetgull! Og om det gjorde!
Her ser du to forskjellige varianter. Den mørkeste er med ordentlig potetgull. Den andre er med potetringer. Jeg serverte dette med salat, søtpotetfries og chilimayo, og det var med hånden på hjertet en av de beste middagene vi har hatt på lenge!
Å panere er litt grisete og det tar litt tid, men det er det verdt! Jeg pleier å lage opp dobbelt når jeg først er i gang. Disse er nemlig helt supre å fryse! I oppskriften under ser du hvordan du skal gå frem og ulike temperaturer for oppvarming. Velbekomme!