Mat Til Familien
  • Velkommen
    • Om oppskriftskort
    • Snapchat
  • Tips og triks
  • Frokost og lunsj
    • Lunsj
    • Pålegg
  • Middag
    • Middag på 30 minutter
    • Tilbehør
    • Kylling
    • Fisk
    • Gryteretter
    • Supper
    • Ovnsretter
    • Taco
    • Helgekos
  • Diverse
  • Gjærbakst
    • Søtdeig
    • Brød
    • Rundstykker
  • Dessert
    • Kjeks og småkaker
    • Kaker
    • Søt gjærbakst
    • Søtsaker
  • Sauser
    • Dipper
  • Høytider og merkedager
    • Halloween
    • Jul
    • Påske
  • Ukemenyer
    • Spesialer
Middag  /  9. januar 2020

POTETGULLKYLLING

by Siv

Har du også rester etter potetgull liggende inn i mellom? Her ender dessverre sånne rester ofte opp i søpla. Potetgull som har ligget åpent i et skap i 1-2 uker er ikke spesielt fristende, men det er aldri gøy å kaste det. Det er jo mat det også. En vare jeg har kjøpt og som har blitt avlet frem og produsert bare for å gå i søpla fordi jeg ikke synes det er digg etter posen er åpnet. Ikke kult!

Etter juleferien hadde vi så mye rester at jeg fant ut at jeg måtte prøve å få brukt de opp. Da kom jeg på taconuggetsene som jeg lagde i fjor. Kyllingbiter panert med tacokrydder og nachoschips. Det samme måtte jo gå an med potetgull! Og om det gjorde!

Her ser du to forskjellige varianter. Den mørkeste er med ordentlig potetgull. Den andre er med potetringer. Jeg serverte dette med salat, søtpotetfries og chilimayo, og det var med hånden på hjertet en av de beste middagene vi har hatt på lenge!

Å panere er litt grisete og det tar litt tid, men det er det verdt! Jeg pleier å lage opp dobbelt når jeg først er i gang. Disse er nemlig helt supre å fryse! I oppskriften under ser du hvordan du skal gå frem og ulike temperaturer for oppvarming. Velbekomme!

SE OGSÅ

Del dette:

  • Facebook
  • Mer
  • Skriv ut

Innleggsnavigasjon

ALBONDIGAS MED TAPASPOTETER
VANILJEBOLLER MED BRENTE MANDLER

Related posts

Mac `n` cheeseburger
Helgekos, Middag  /  3. januar 2019
by Siv  /  2 Comments

Mac `n` cheeseburger

CHICKEN BOWL
Kylling, Middag  /  15. januar 2020
by Siv  /  1 Comment

CHICKEN BOWL

OVNSBAKT MAC N’ CHEESE
Middag, Ovnsretter  /  19. januar 2020
by Siv  /  0 Comments

OVNSBAKT MAC N’ CHEESE

Share your thoughts Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg

  • UKE 4
  • FRØLOFF
  • UKE 2
  • SJOKOLADEKAKE I LANGPANNE
  • FISKEPINNER

Siste kommentarer

  • Siv til BRINGEBÆR- OG LAKRISFUDGE
  • Siv til SMAKSTILSATTE OLJER (MED ETIKETTER)
  • Karine Albinsson til BRINGEBÆR- OG LAKRISFUDGE
  • Camilla til SMAKSTILSATTE OLJER (MED ETIKETTER)
  • Siv til PESTOBRØD MED PARMESAN

Arkiv

  • januar 2021
  • desember 2020
  • november 2020
  • oktober 2020
  • september 2020
  • august 2020
  • juli 2020
  • juni 2020
  • mai 2020
  • april 2020
  • mars 2020
  • februar 2020
  • januar 2020
  • desember 2019
  • november 2019
  • oktober 2019
  • september 2019
  • august 2019
  • juli 2019
  • juni 2019
  • mai 2019
  • april 2019
  • januar 2019

Oppskrifter

Meta

  • Logg inn
  • Innleggsstrøm
  • Kommentarstrøm
  • WordPress.org

Kategorier

Kategorier

  • Alt-i-ett
  • Annet
  • Bakst
  • Bakverk
  • Brød
  • Brød
  • Dessert
  • Dipper
  • Diverse
  • Drikke
  • Fisk
  • Frokost
  • Gjærbakst
  • Glutenfritt
  • Grilling
  • Gryteretter
  • Halloween
  • Helgekos
  • Hjemmelagde gaver
  • Jul
  • Kaker
  • Kjeks og småkaker
  • Kjøleskapsgrøt
  • Kylling
  • Lenketre
  • Lunsj
  • Matpakke
  • Meksikansk
  • Merkedager
  • Middag
  • Middag
  • Middag
  • Middag
  • MIDDAG PÅ 30 MINUTTER
  • Ovnsretter
  • Pai
  • Pai
  • Pålegg
  • Påske
  • Pizza
  • Poteter
  • Ris
  • Rundstykker
  • Salater
  • Sauser
  • Snacks
  • Søndagsspesialer
  • Søt gjærbakst
  • Søtdeig
  • Søtsaker
  • Søtt
  • Supper
  • Taco
  • Tapas
  • Tilbehør
  • Tips og triks
  • Tradisjonsmat
  • Ukategorisert
  • Ukemenyer
  • Vegansk
  • Wok
  • Yoghurt
  • Elara Pro by LyraThemes.com
  • Made by LyraThemes.com