Det er altså så deilig med hverdag igjen! I går var min første dag på Snapchat etter flere uker med sykdom og det er helt fantastisk å være tilbake. Jeg har savnet dere!
Jeg kicket i gang året i sann MatTilFamilien-ånd med noe SUPERDIGG og SUPERENKELT; Osteboller med rosmarinsmør.
Her kan du selvsagt bruke den urten du liker best. Veldig godt med rosmarin, men det er altså helt frivillig. Du kan servere bollene/rundstykkene som tilbehør til alt av supper, gryteretter og ovnsretter. Favorittene her i huset er til lasagne og grønnsakssuppe, som avbildet under her.
Jeg har fått en mengde spørsmål om grønnsakssuppe min allerede og den kommer det oppskrift på om ikke lenge. Inntil da kan du jo ta en titt på en av disse:
Alle kjempegode sammen med disse nydelige bollene.
Hei?
Har du et forslag til hvilken type øst som egner seg i ostebollene?
Hei ? Jeg bruker parmesan, men en god gauda, Jarlsberg eller cheddar f.eks blir også kjempegodt!
Er det mulig å bruke brun sukrin i stedenfor sukker i gjerstarter?
I gjærstarter bør det være en ekte sukkerart ?