//ANNONSE: Eva Solo//
Kjøttboller er så godt! Jeg elsker at man kan krydre de og leke seg med ulike smaker, alt etter hva man liker og har for hånden. Så er det bare å mikse ingrediensene sammen og steke. De kan serveres på mange ulike måter også for eksempel med poteter og grønnsaker, ris og salat eller min favoritt: med spagetti i en deilig tomatsaus.
Til å lage denne kjøttbollegryten har jeg brukt den fantastiske sautépannen min fra Eva Solos serie Eva Trio. Siden den kom i hus for noen uker siden har den vært i bruk nesten hver dag. Jeg simpelthen elsker denne pannen! Den er ikke bare god å tilberede mat i, den er også så flott å se på at du gjerne kan servere i den også.
Jeg elsker at pannen har håndtak på begge sider. Det gjør den veldig lett å håndtere. Pannen har også et keramisk non-stick belegg som tåler opp mot 400°c. Den kan stekes i, kokes i og settes i ovnen, og når maten er spist opp kan du sette pannen i oppvaskmaskinen.
Skal du investere i ny panne er Eva Trio sautépanne et godt og smart valg. Dens vide bruksområde, elegante design og lette vekt er det som utgjør forskjellen for min del.
I denne kjøttbollegryten har jeg kokt sausen i sautépannen. Kjøttbollene steker jeg bare i ovnen, enkelt og greit. Og siden pannen er så pen å se på vender jeg spagettien inn i sausen i pannen og legger i kjøttbollene i til sist. Så er det bare å sette den vakre sautépannen på bordet og si “velbekomme”!
Er du som meg og må ha brød å bite i til denne type middager? Prøv den sammen med et deilig pestobrød! Oppskriften finner du her.