Den saftigste kyllingen får du når du surrer den inn i bacon. Vil du ha den ennå saftigere? Smør den inn med en superdigg glaze både på innsiden og utsiden av baconet!
Det ser avansert ut, men egentlig er det veldig lett å lage dette. Dette tar deg faktisk ikke mer enn en liten halvtime og den gode paprikasausen lager du mens kyllingen står i ovnen. Så er det bare å kutte opp litt salat eller koke grønnsaker og servere. Sist jeg lagde dette serverte jeg det sammen f med pannestekte poteter. Det var nydelig!
Her hjemme elsker vi alt med kylling og bacon og kombinasjonen er til å dø for! Men det som virkelig setter kronene på verket her er glazen og den fantastiske paprikasausen. Og siden det ikke tar mye tid å lage dette er det like perfekt som helgekos som på en helt vanlig hverdag.
Dette skal jeg lage i kveld! Tusentakk, Siv, for at du deler så fantastiske oppskrifter med oss 🙂 Jeg heier på deg!
Omg, den paprikasausen var helt magisk, denne middagen slo virkelig ann her i huset ?