
Stromboli er en type innbakt pizza. Den er bakt som en tykk pølse i ovnen, fylt med alle pizzafavorittene: røkt skinke, salami, pepperoni og selvfølgelig massevis av digg, smeltet mozzarella. Bare vær forberedt på å bli hekta. Denne pizzaen vil få deg til å få lyst til å lage den igjen og igjen og igjen og igjen!

Med alt dette fyllet og den sprø ostegratinerte toppen ser dette kanskje både vanskelig og tidkrevende ut, men det er ikke tilfellet. Følger du oppskriften tar det ikke lenger tid enn å lage denne enn en annen pizza, men det er også gode muligheter for å spare tid med denne pizzaen. Du kan bruke ferdig pizzadeig og pizzasaus fra butikken om du vil, men har du tid og ork er det aller best med hjemmelaget selvfølgelig.

Her serveres pizzasausen ved siden av til å dyppe i. Jeg synes det gjør at smakene i selve pizzaen kommer mye bedre frem.
Dette har vært en lørdagsfavoritt her i huset helt siden jeg lagde den første gang. Lite tips fra meg. Lag nok! Til gjengen min lager jeg dobbelt så mye som når jeg lager vanlig pizza. Dette går ned på høykant!

Denne er en favoritt hos oss.
Det eneste er, jeg sliter litt med rullingen. Har du en how to video som du har laget tidligere som du kan legge ut på Snap eller Instagram. Slik at jeg kan fange opp noen tips. ?
Det skal jeg se om jeg får ordnet ?