Endelig fikk jeg laget vårruller på MatTilFamilien og det skal jeg love var populært! Det blir alltid tatt en god del skjermbiler under det daglige snapshowet på MatTilFamilien, men i går tok det helt av! Nesten 10.000 skjermbilder! Det er rekord. Jeg tror vi må lage mere vårruller, for å si det sånn!
Og jeg skjønner dere godt! Første gang jeg lagde hjemmelagde vårruller var det en aha-opplevelse for meg også, på flere enn en måte. En ting er smaken. Altså, frysedisken har ingenting å stille opp med sammenliknet med hjemmelagde vårruller. Det er to forskjellige verdener. Det andre er hvor latterlig enkelt det egentlig er! Det tar litt tid men vanskelig, det er det ikke! Her kan du se hvordan jeg bretter de.
Mange kvier seg for frityrstekingen. Jeg har ikke noe særlig problem med det, men når jeg først er i gang lager jeg sjeldent mindre enn trippel oppskrift. Så steker jeg de ferdige, avkjøler og legger fyller opp fryseren. Når jeg får lyst på vårruller igjen tar jeg de opp, tiner over natten i kjøleskap eller til nød et par timer på kjøkkenbenken og steker de i ovnen på 200° i 12-15 monterer. Fiks ferdig middag, uten noe stress!
Server med en frisk, grønn salat og sweet chilisaus og nyt.