Jeg kan simpelthen ikke motstå bakverk med pesto! Eller noe annet med pesto, for den saks skyld. Basilikum, pinjekjerner og parmesan knust sammen med olivenolje av god kvalitet blir aldri feil. Hjemmelaget eller fra butikken, spiller ingen rolle. Vil du lage den selv er det kjempegodt, men her har jeg brukt ferdiglaget og det er også superdigg.
Ikke la brødets ytre skremme deg. De fancy flettelagene med pesto og parmesan er enkelt å få til. Alt du trenger er en god, skarp kniv og en liten brødform til steking. Jeg har brukt en brødform som rommer 1 liter. Det er ikke noen fare om du bruker større form. Brødet hever en del i ovnen og blir kanskje litt lavere enn mitt, men det gjør ikke noe. Som du ser har jeg klemt min flette godt sammen her for at den skulle få plass i formen.
Dette brødet egner seg veldig godt som tilbehør til alt av supper, gryteretter og ovnsretter. Her er noen av mine favoritter å servere det til:
God kveld
Jeg testet oppskriften din på Pestobrød – wow – den var helt fantastisk. Veldig saftig og godt. Jeg bakte et brød med grønn pesto og et brød med rød pesto.
Klem fra Siv
Hei!
Så flott å lese! Herlig at brødet falt i smak 🤩
Klem tilbake fra enda en Siv 🥰