Myke sjokoladeboller med mørk og fyldig ganache på toppen. “Hvorfor doble”, lurer du kanskje på? Fordi de er fylt med sjokolade også vel!
Her har jeg brukt min trofaste basisoppskrift på søtdeig. Denne kan du bake kanelsnurrer, boller, skolebrød, kringler og alt annet av søt gjærbakst av. Resultatet blir alltid perfekt luftig og godt. Deigen holder seg dessuten 3-4 dager i kjøleskapet. Legg den i en beholder i kjøleskapet med plast over, bak de ut når du vil og legg de til etterheving til de oppnår romtemperatur. Deigen kan til og med fryses! En aldri så liten mirakeldeig detter her, altså.
Jeg elsker mørk sjokolade og har brukt det både i ganachen og inni disse bollene. Du kan selvsagt bruke melkesjokolade som en avveksling eller hvis du liker det bedre. Disse bollene pensler jeg ikke. Da sitter ganachen bedre på de lunkene bollene. Avkjøl litt før du har på ganashen og nyt!