//ANNONSE: LE CREUSET//
Alt-i-ett gryter er og blir min favoritt, spesielt nå på høsten. Alle ledd i matlagingen er laget i en og samme gryte. Mindre oppvask og mindre jobb og de kan varieres i det uendelige! Her har jeg laget en variant med kylling, pasta, ferske tomater og deilig parmesan. Jeg lager ofte denne gryten ferdig før jeg henter i barnehagen. Så setter jeg på lokk og setter den i stekeovnen på 100° til jeg kommer hjem igjen. Da er maten klar og det gjør ettermiddagen så mye bedre for oss alle.
Noe som er litt viktig når du skal lage disse grytene er selve gryta. Du kan selvsagt lage den i en vanlig kasserolle men det aller beste resultatet får du ved å bruke en støpejernsgryte. Min er fra Le Creuset og jeg simpelthen elsker den! Ikke bare har den helt unike egenskaper som gjør den velegnet til denne typen matretter, den er også bare så vakker å se på! Min er i fargen Deep Teal og den rommer 4,2 liter (24 cm). Det er størrelsen jeg synes er mest anvendelig til både gryteretter, supper og grytebrød.
Denne alt-i-ett gryten er en deilig, barnevennlig hverdagsmiddag som alle liker. Gjør som meg og gjør den ferdig før resten av familien kommer hjem, sett den vakre gryten rett på bordet også er det bare å si velbekomme!