Godt krydret laks, mangosalat og guacamole møtes i skjønn forening i disse sunne, gode laksetacosene. Raskt og enkelt og ferdig på 20-30 minutter.
Jeg har egentlig alltid brukt ferdig tacokrydder fra butikken, bare fordi jeg aldri har klart å gjenskape den tykke sausen tacokrydderet får, og da har kjøttet en tendens til å bli litt tørt. Det er kjedelig, for smaken er jo så mye bedre på hjemmelaget tacokrydder. Så fikk jeg tips om å tilsette litt maizena i krydderblandingen, og det gjorde skikkelig susen! Nå kan jeg lage taco med samme konsistens som det butikkjøpte, men uten masse salt og med ordentlig god smak. Styrken bestemmer du selv. Liker du det hot tilsetter du bare mer chilipulver. Du kan også tilsette chiliflak om du vil.
Krydderblandingen jeg bruker i laksetaco er litt hot. Jeg synes det passer best til laks, og smaken blir godt balansert av den friske mangosalaten og guacamolen. Herlig middag både på travle ukedager og som avslappende helgekos.
Lyst på en annen god variasjon til fredagstacoen? Hva med:
• TACORING