Dette er en av de enkleste og saftigste kakene jeg vet om. Hvis du ikke har bakt så mye før kan jeg nesten love deg suksess denne kaken, og selv om jeg har bakt i mange år sier jeg ikke nei takk til en oppskrift på kake som tar 10 minutter å fikse i stand og i tillegg smaker kjempegodt!
Denne kaken er dessuten en slags “restekake”. Her kan du bruke opp yoghurt eller Kesam som trenger å bli brukt opp. Uansett smak! Her i huset har vi noen ganger barneyoghurt, og inn i mellom hender det at de står litt for lenge i kjøleskapet før jeg kommer på de. Da slenger jeg de heller opp i en yoghurtkake enn å sende de med barna i barnehagen.
Her har jeg laget en kokosvariant fordi jeg hadde vegansk kokosyoghurt i kjøleskapet som jeg måtte få brukt opp. Bruk den smaken du selv vil og pynt den der etter. Jeg har også delt min i 2 og fylt den med halvparten av kremen. Det er ikke nødvendig, men jeg synes det ser flott ut. Kokosmelken i kremen kan byttes ut med fløte om du heller vil bruke det.