Thaiinspirerte fiskeburgere med chilimayo og sweetchilisaus er ikke bare superdigg. Det er også superenkelt å lage!
Alle i vårt hus elsker burgere. I helgene koser vi oss ofte med en saftig osteburger som Juicy Lucy eller Mac n’ cheeseburger, men skal vi ha burger midt i uka lager jeg en sunnere variant med magert kjøtt som kylling eller fisk og med grove burgerbrød eller rundstykker.
Disse thaifiskeburgerne er fulle av smak og sender tankene rett over i feriemodus med sine eksotiske ingredienser som limeblader og ingefærrot. Servert med en deilig, hjemmelaget chilimajo av srirachasaus og en god dæsj sweetchilisaus. En real smaksbombe!
Hjemmelagde burgere er enkelt å lage og den store fordelen her er at du bestemmer akkurat hva som skal være i de. Litt mer av dette eller litt mindre av dette? Ingen problem når du lager burgeren selv! Jeg kjører alle ingrediensene til burgerne i en foodprosessor og SCHMÆKK! Ferdig!
Her har jeg toppet burgerne med salat, kløverspirer og rødbetspirer. Det er skikkelig godt og saftig men spirer er dessverre ikke alltid like lett å oppdrive. Du kan fint toppe med noe annet som f.eks finsnittet gulrot og agurk eller noe annet du digger. Din burger, du bestemmer!