Fylt kyllingfilet er en perfekt middag både til hverdags og fest. På travle hverdager pleier jeg å gjøre klar alt sammen på forhånd og sette formen klar i kjøleskapet. Da er det bare å slenge den i ovnen når jeg kommer hjem. Helt perfekt på dager hvor tiden egentlig ikke strekker til.
Mange sliter med å finne pinjekjerner, som det skal være i klassisk pesto, i butikken. Dessuten er pakkene ofte små og svindyre! Derfor pleier jeg å lage pesto med valnøtter i stedet. Det er utrolig godt! Jeg elsker kombinasjonen av kylling og pesto, og etter jeg begynte å lage hjemmelaget pesto har jeg ikke kjøpt et eneste glass på butikken. Det er veldig enkelt og smaker så utrolig godt og ekte.
Tilbehøret varierer du etter smak og behag. Ta det du har eller liker best. Selv pleier jeg ofte å servere den men en frisk, grønn salat og provencepoteter. Vil du ha en gylden stekeskorpe på filetene kan du steke de raskt og forsiktig i pannen før du setter de i ovnen.