Hvis du har lyst på noe skikkelig, skikkelig godt baker du dette fantastiske brytebrødet! Det er proppfullt av hvitløk- og urtesmør og smeltet ost. Når man baker rundstykker ved siden av hverandre i en form på denne måten blir de ekstra saftige. Du kan bruke hvilke urter og hvilken ost du vil. Jeg bruker bare det jeg har. Det kan virke som at det er litt mye smør, men tro meg! Du vil ha på alt! Smøret smelter ned i alle kriker og kroker mellom bollene.
Et deilig hvitløksbrød er aldri feil! Det er blant annet det perfekte tilbehøret til alt av gryteretter og supper. Prøv det f.eks sammen med:
Hei. Laget brytebrødet i dag, og må bare si at det var helt nydelig. Bare lurer på om dette egner seg til å fryses?
Hanne-Karoline Hanssen
Hei! Så fint å høre. Ja, det er like godt som andre brød å fryse ned ?
Hei. Skal ikke bollene etterheves?
Jeg gjør ikke det ?