//ANNONSE: BAMA//
I samarbeid med Bama og kampanjen #diggpotet skal jeg presentere 6 ulike retter med potet i hovedrollen for dere i løpet av oktober. Den første er klassikeren bakt potet. I dette innlegget får du 3 digge, ulike varianter. Noe for en hver smak!
Bakt potet er både digg og enkelt å lage. Det eneste er at det tar litt tid å steke poteten, avhengig av hvordan størrelse den har. Men den tiden er det verdt! Så godt! Ta en titt på mine favorittfyll. Kanskje du får en ny favoritt selv også.
1. BACON OG CHEDDAR
Dette er en mye brukt kombinasjon til fyll i bakt potet og det er ikke uten grunn. Det salte baconet sammen med smeltet cheddar og en dæsj rømme er uslåelig godt! Finner du ikke cheddar i butikken kan du bruke en annen god ost. Det blir digg uansett!
2. SKINKE, VALNØTTER OG GRANATEPLE
Frisk og velsmakende variant med ristede valnøtter og granateple. Om du vil kan du steke skinken litt før du legger den i poteten. Jeg synes det er ekstra godt med kald skinke. Det lager en fin kontrast til den varme poteten. Men gjør det du liker best! Topp med en t-skje honning for ekstra digg potet. Mmm. Nydelig!
3. KEBABPOTET
Nå har vi kommet til min favoritt, nemlig kebabpoteten. Er du glad i kebab kommer du til å elske denne! Kebab lages tradisjonelt sett med lammekjøtt. Derfor har jeg tatt utgangspunkt i det i denne oppskriften, men den smaker nydelig med alle typer kjøttdeig. Het er det bare å variere etter eget ønske. Dette er en morsom og ny måte å spise både bakt potet og kebab på. En skikkelig vinner her i huset!
Lager du en skikkelig digg rett med potet i? Bruk #diggpotet i sosiale medier du også! ?