Her om dagen fikk jeg så utrolig lyst på asiatisk. Jeg tok en titt i kjøleskapet og fant en litt dvask vårløk, en mango og litt av et kålhode som jeg ikke husket når var fra men som så helt greit ut. Dette kan vi lage noe godt av, tenkte jeg, og det ble utgangspunktet for denne deilige kyllinggryten. Man tar det man har!
Jeg er skikkelig glad i mango i eller som tilbehør til varmmat. Sammen med den litt salte soyasausen her synes jeg den søte mangosmaken ble perfekt balansert.
Da jeg lagde dette på Snapchat på onsdag var det noen som spurte om de ikke kunne droppe mango eller bytte den ut med noe. Du kan jo selvfølgelig det! Bytt den ut med litt ekstra grønnsaker f.eks så har du en kjempegod wok.
Det står ikke hvor mye kyllingfilet i denne oppskrift. Hvor mye beregner du til denne?
Hei! Beklager det. Det skal jeg få rettet opp i. Til 4 personer kan du bruke 300-400 g kylling ?