//ANNONSE//
På fredag hadde min kjære bursdag og som alle andre år skulle han selvfølgelig få sin yndlingskake, nemlig sjokoladekake. I år gjorde jeg imidlertid en liten vri. I år ble det fylt kake med deilige Maltesers i midten.
Dette er en sånn type kake som ser veldig avansert ut, men som egentlig er enkel å få til. Du steker den i langpanne og skjærer ut bunnene når kaken er ferdig avkjølt. Jeg brukte en bolle i passe størrelse som mal. Den siste bunnen måtte jeg pusle sammen ut av de største delene jeg hadde igjen. Den brukte jeg nederst i kaken og det gikk helt fint.
Så fant jeg en mindre bolle som passet til hullet i midten som skulle fylles med Maltesere og skjærte ut et hull i midten av 3 av de 4 bunnene. Jeg smurte et lag med sjokoladekrem mellom hvert lag.
For å få effekten med ulike farger i kremen rørte jeg ikke sjokoladekremen helt jevn. Jeg fylte midten med Maltesers før jeg la på toppen og dekket hele kaken med hvit smørkrem.
Jeg flekket på sjokoladekrem og strøk det på rundt kaken for å få enda flere nyanser i kremen. For å sette et eksklusivt preg på kaken lagde jeg en ganache og dryppet rundt kanten før jeg dekket hele toppen av kaken med det. Jeg brukte også ganacheen i kremtoppene på toppen.
Jeg er så glad for at Maltesers endelig er å finne i norske butikker! Dette har lenge vært sjokolade vi har kjøpt med oss fra taxfree-butikken, men nå får vi kjøpt den både på Coop, Spar, Meny og Bunnpris. Deilige sjokoladekuler med honningkjeks i midten. Perfekte når du skal kose deg litt ekstra med de du er glad i.
Dette var en morsom kake å både lage og servere. Mannen og resten av familien min ble skikkelig imponert og de kunne gledelig fortelle at kaken smakte like godt som den så ut. Det er så morsomt å stelle i stand til fest når det blir så godt tatt i mot!
//Dette innlegget er skrevet i samarbeid med Maltesers og deres lansering i Norge//