Her er en oppskrift jeg vet mange av dere har ventet på her på bloggen. Dette brødet bakte jeg første gang på Snapchat i februar 2019 og siden da har det titt og ofte kommet inn tilbakemeldinger på det og bilder av deres versjoner. Nå var det på høy tid at dette deilige brødet fikk sitt eget innlegg og ble foreviget her på bloggen også!
Dette er et nydelig “pull apart” brød, proppfullt av smeltet mozzarella, urter og hvitløk. Det er perfekt som tilbehør til lasagne, pasta og alt av supper og gryteretter.
Det kan hende det ser komplisert ut, men det er virkelig ikke det! Prøv selv og du vil bli overrasket over hvor enkelt det er å lage det! Når deigen har hevet ferdig kjevler du den ut til en runding på 24-26 cm. Som en kakeform! Så tar du den skarpeste kniven du har og skjærer ruter, nesten helt igjennom. Stikk så mozzarellaskiver ned i sprekkene og pensle med urte/hvitløkssmøret. Det går en mozzarella på hvert brød.
Så er det bare å sette det i ovnen og la den gjøre magien. Du trenger ikke engang etterheve det før du steker det. Lett som en plett! Og såååå godt!
Himmelsk ? Dette må prøves ?