Det var mange følelser i omløp på tirsdag da MatTilFamilien feiret 1 år. Tenk det! Et år med matlaging på sosiale medier. Et år med mye hard jobbing, men fy flate så gøy jeg har hatt det sammen med dere!
MatTilFamilien hadde ikke vært noe uten dere! Så tusen hjertelig takk! Takk til deg som trykker liker på bildene mine. Takk til deg som kommenterer her inne på bloggen. Til deg som sender meg spørsmål og tilbakemeldinger på Snapchat. Takk til alle som sender meg bilder av maten dere lager med mine oppskrifter. Takk for alle fine ord og heiarop. Det betyr mer enn dere aner! Men mest av alt: Takk for at du følger meg! Jeg er ubeskrivelig rørt over at dere bruker av deres tid på meg.
For å feire MatTilFamiliens 1 årsdag lagde jeg en 3 retters festmeny sammen med følgerne mine på Snapchat. Den består av en nydelig gulrotsuppe med lime og ingefær, servert i “brødboller”, til forrett. Helstekt entrecôte med sellerirotmos til hovedrett og min favoritt; sjokoladefondant til dessert. Her får du oppskriftene til vår bursdagsmiddag!
Denne suppen er virkelig en fest verdig. Så mange gode smaker i en og samme munnfull! Og siden det er fest slo jeg til med suppeboller laget av brød. Det ser imponerende ut og er veldig godt. Det eneste du må tenke på er at de ikke skal bli for store, siden det bare skal være en forrett.
Entrecôte er for meg det beste kjøttet. Marmoreringen i kjøttet gjør det saftig og ekstra godt. Når jeg har gjester serverer jeg ofte helstekt biff. Da kan jeg lage ferdig tilbehøret mens kjøttet står i ovnen. Her serverte jeg sammen med sellerirotmos, parmesanpoteter og hjemmelaget bearnaise. Du får selvfølgelig alle oppskriftene her.
Sjokoladefondant er en genial selskapsdessert av den enkle grunn at den kan ordes i god til i forveien. Lag røren tidligere på dagen og stek den rett før servering. Gjestene kommer til å bli superimponerte! Server den gjerne med en kule god vaniljeis.