Jeg lovet dere sånn halvveis å komme med en ny kjøleskapsgrøt hver uke, og det har jeg intensjoner om å gjøre. Nå ble det riktignok ikke publisert en ny oppskrift sist uke, men det er fordi jeg ikke hadde tid til å skrive innlegget. Grøten lagde jeg på fredag og koste meg med til frokost på verandaen på lørdag.
Hvis du liker kiwi har du noe å glede deg til her. Den friske limesaften setter prikken på i’en for en fantastisk frokost eller lunsj. Jeg pleier faktisk å spise halvparten til frokost og resten til lunsj.
i
Jeg liker å bruke kesam, altså kvarg, i stedet for yoghurt. Den inneholder mindre sukker og fett og jeg synes den smaker bedre også. Kesam lime inneholder dessuten en god del proteiner, for de av oss som er opptatt av slikt. En porsjon av denne kjøleskapsgrøten er laget med 1 boks kesam.
Hvorfor ikke lage opp noen glass når du først er i gang og ha klart i kjøleskapet? Kjøleskapsgrøt holder nemlig 2-3 dager i kjøleskapet! Prøv også min lidenskapelige kjøleskapsgrøt med mango og pasjonsfrukt. Perfekt lett og enkel sommermat!