Mat Til Familien
  • Velkommen
    • Om oppskriftskort
    • Snapchat
  • Tips og triks
  • Frokost og lunsj
    • Lunsj
    • Pålegg
  • Middag
    • Middag på 30 minutter
    • Tilbehør
    • Kylling
    • Fisk
    • Gryteretter
    • Supper
    • Ovnsretter
    • Taco
    • Helgekos
  • Diverse
  • Gjærbakst
    • Søtdeig
    • Brød
    • Rundstykker
  • Dessert
    • Kjeks og småkaker
    • Kaker
    • Søt gjærbakst
    • Søtsaker
  • Sauser
    • Dipper
  • Høytider og merkedager
    • Halloween
    • Jul
    • Påske
  • Ukemenyer
    • Spesialer
Tilbehør  /  5. juni 2019

PROVENCEPOTETER

by Siv

Jeg velger ofte å lage ovnsstekte poteter fremfor å koke de. Rett og slett fordi vi spiser mer av de når de er tilberedt på den måten. Og hvorfor ikke gjøre litt ekstra ut av de når du først er i gang?

Disse potetene er fulle av gode smaker av provencekrydder og parmesan og passer utmerket til alt av kjøtt. Lite tips fra meg: Ikke vær beskjeden når det kommer til maldonsaltet! Det setter en fantastisk smak og spiss på disse herlighetene.

Sprø og salte på utsiden. Myke og deilige på innsiden. Yummy!

SE OGSÅ

Tags

  • enkel
  • helgemat
  • kos
  • lettvint
  • middag

Del dette:

  • Facebook
  • Mer
  • Skriv ut

Innleggsnavigasjon

KREMET BLOMKÅLSUPPE MED SPRØSTEKT BACON
URTE- OG PARMESANPANERT KYLLINGFILET

Related posts

SMAKSTILSATTE OLJER (MED ETIKETTER)
Hjemmelagde gaver, Tilbehør  /  3. desember 2020
by Siv  /  2 Comments

SMAKSTILSATTE OLJER (MED ETIKETTER)

PARMESANPOTETER
Tilbehør  /  1. juni 2019
by Siv  /  2 Comments

PARMESANPOTETER

TACOKRYDDER
Tilbehør  /  19. november 2019
by Siv  /  0 Comments

TACOKRYDDER

1 comment

  • URTE- OG PARMESANPANERT KYLLINGFILET – Mat Til Familien
    6. juni 2019

    […] Jeg serverer disse med kokte grønnsaker eller salat og provencepoteter. […]

    Reply

Share your thoughts Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg

  • FRØLOFF
  • UKE 2
  • SJOKOLADEKAKE I LANGPANNE
  • FISKEPINNER
  • PASTA ARRABIATA MED SMAKFULLE PØLSER

Siste kommentarer

  • Siv til BRINGEBÆR- OG LAKRISFUDGE
  • Siv til SMAKSTILSATTE OLJER (MED ETIKETTER)
  • Karine Albinsson til BRINGEBÆR- OG LAKRISFUDGE
  • Camilla til SMAKSTILSATTE OLJER (MED ETIKETTER)
  • Siv til PESTOBRØD MED PARMESAN

Arkiv

  • januar 2021
  • desember 2020
  • november 2020
  • oktober 2020
  • september 2020
  • august 2020
  • juli 2020
  • juni 2020
  • mai 2020
  • april 2020
  • mars 2020
  • februar 2020
  • januar 2020
  • desember 2019
  • november 2019
  • oktober 2019
  • september 2019
  • august 2019
  • juli 2019
  • juni 2019
  • mai 2019
  • april 2019
  • januar 2019

Oppskrifter

Meta

  • Logg inn
  • Innleggsstrøm
  • Kommentarstrøm
  • WordPress.org

Kategorier

Kategorier

  • Alt-i-ett
  • Annet
  • Bakst
  • Bakverk
  • Brød
  • Brød
  • Dessert
  • Dipper
  • Diverse
  • Drikke
  • Fisk
  • Frokost
  • Gjærbakst
  • Glutenfritt
  • Grilling
  • Gryteretter
  • Halloween
  • Helgekos
  • Hjemmelagde gaver
  • Jul
  • Kaker
  • Kjeks og småkaker
  • Kjøleskapsgrøt
  • Kylling
  • Lenketre
  • Lunsj
  • Matpakke
  • Meksikansk
  • Merkedager
  • Middag
  • Middag
  • Middag
  • Middag
  • MIDDAG PÅ 30 MINUTTER
  • Ovnsretter
  • Pai
  • Pai
  • Pålegg
  • Påske
  • Pizza
  • Poteter
  • Ris
  • Rundstykker
  • Salater
  • Sauser
  • Snacks
  • Søndagsspesialer
  • Søt gjærbakst
  • Søtdeig
  • Søtsaker
  • Søtt
  • Supper
  • Taco
  • Tapas
  • Tilbehør
  • Tips og triks
  • Tradisjonsmat
  • Ukategorisert
  • Ukemenyer
  • Vegansk
  • Wok
  • Yoghurt
  • Elara Pro by LyraThemes.com
  • Made by LyraThemes.com