På fredag reiste vi på helgetur og fikk med det en lengre biltur med på kjøpet. Er det noe jeg lærte meg tidlig i min karriere som mamma så er det viktigheten av en god niste. Når kjølebaggen er fylt med masse digg mat kan du stoppe akkurat hvor og når du, eller snarere barna, vil. Det er en stor befrielse. Maten du får kjøpt langs veien er dessuten både dyr og ofte lite velsmakende. Mye mer safe med hjemmelaget niste!
En av mine favoritter på tur er karbonadesmørbrød, og da er hjemmelagde karbonader er must. Jeg har puttet litt vårløk i disse. Jeg synes det er friskt og godt. Farsen er litt løs, men hvis du dypper hendene i litt vann mellom hver karbonade du former går det helt fint. Jo løsere deig, jo saftigere karbonader!
Disse karbonadene er gode både på smørbrød og til middag. Prøv de gjerne sammen med parmesanpoteter og brun saus om du skal servere de til middag.