Mat Til Familien
  • Velkommen
    • Om oppskriftskort
    • Snapchat
  • Tips og triks
  • Frokost og lunsj
    • Lunsj
    • Pålegg
  • Middag
    • Middag på 30 minutter
    • Tilbehør
    • Kylling
    • Fisk
    • Gryteretter
    • Supper
    • Ovnsretter
    • Taco
    • Helgekos
  • Diverse
  • Gjærbakst
    • Søtdeig
    • Brød
    • Rundstykker
  • Dessert
    • Kjeks og småkaker
    • Kaker
    • Søt gjærbakst
    • Søtsaker
  • Sauser
    • Dipper
  • Høytider og merkedager
    • Halloween
    • Jul
    • Påske
  • Ukemenyer
    • Spesialer
Pai  /  25. mai 2019

PAI MED BACON OG COTTAGE CHEESE

by Siv

Her har du grunnen til at jeg bakte det deilige focacciabrødet her om dagen. Det skulle nemlig serveres med en minst like digg pai!

Jeg er veldig på fullkornshvetemelkjøret om dagen. Jeg har testet ut mange gamle oppskrifter som jeg tidligere har benyttet hvetemel i og erstattet halvparten med fullkornshvetemel. Det har jeg også gjort i denne paien og det ble så sprøtt og godt!

Jeg har et anstrengt forhold til paibunner. De hjemmelagde synes jeg ofte blir litt vel smuldrete og smuler seg opp med en gang man skjærer i den. De ferdiglagde blir bare dvaske, uansett hva jeg gjør med de. Men med fullkornshvetemel fikk jeg endelig en holdbar, sprø paibunn som også var god på smak. Det er viktig å sette den kjølig før forstekingen, så ikke hopp over det trinnet!

Har du friske urter ville jeg droppet provencekrydder og heller brukt det. Selv hadde jeg bare basilikum i vinduskarmen nå og da synes jeg definitivt at provencekrydder er den beste erstatningen. Det er et allsidig krydder jeg stort sett alltid har tilgjengelig.

SE OGSÅ

Tags

  • enkel
  • middag
  • sommermat

Del dette:

  • Facebook
  • Mer
  • Skriv ut

Innleggsnavigasjon

FOCACCIA MED SOLTØRKEDE TOMATER OG MARINERT SOPP
KYLLING OG KARRIGRYTE

Related posts

PAI MED BACON OG VÅRLØK
Pai  /  29. april 2019
by Siv  /  2 Comments

PAI MED BACON OG VÅRLØK

BACONPAI MED VÅRLØK OG HONNING
Middag, Pai  /  1. desember 2020
by Siv  /  0 Comments

BACONPAI MED VÅRLØK OG HONNING

CHORIZO- OG RICOTTAPAI
Middag, Pai  /  7. juni 2020
by Siv  /  0 Comments

CHORIZO- OG RICOTTAPAI

Share your thoughts Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg

  • NO FUZZ GULROTSUPPE
  • PASTAPESTO MED LAKS
  • UKE 4
  • FRØLOFF
  • UKE 2

Siste kommentarer

  • Siv til BRINGEBÆR- OG LAKRISFUDGE
  • Siv til SMAKSTILSATTE OLJER (MED ETIKETTER)
  • Karine Albinsson til BRINGEBÆR- OG LAKRISFUDGE
  • Camilla til SMAKSTILSATTE OLJER (MED ETIKETTER)
  • Siv til PESTOBRØD MED PARMESAN

Arkiv

  • april 2021
  • januar 2021
  • desember 2020
  • november 2020
  • oktober 2020
  • september 2020
  • august 2020
  • juli 2020
  • juni 2020
  • mai 2020
  • april 2020
  • mars 2020
  • februar 2020
  • januar 2020
  • desember 2019
  • november 2019
  • oktober 2019
  • september 2019
  • august 2019
  • juli 2019
  • juni 2019
  • mai 2019
  • april 2019
  • januar 2019

Oppskrifter

Meta

  • Logg inn
  • Innleggsstrøm
  • Kommentarstrøm
  • WordPress.org

Kategorier

Kategorier

  • Alt-i-ett
  • Annet
  • Bakst
  • Bakverk
  • Brød
  • Brød
  • Dessert
  • Dipper
  • Diverse
  • Drikke
  • Fisk
  • Frokost
  • Gjærbakst
  • Glutenfritt
  • Grilling
  • Gryteretter
  • Halloween
  • Helgekos
  • Hjemmelagde gaver
  • Jul
  • Kaker
  • Kjeks og småkaker
  • Kjøleskapsgrøt
  • Kylling
  • Lenketre
  • Lunsj
  • Matpakke
  • Meksikansk
  • Merkedager
  • Middag
  • Middag
  • Middag
  • Middag
  • MIDDAG PÅ 30 MINUTTER
  • Ovnsretter
  • Pai
  • Pai
  • Pålegg
  • Påske
  • Pizza
  • Poteter
  • Ris
  • Rundstykker
  • Salater
  • Sauser
  • Snacks
  • Søndagsspesialer
  • Søt gjærbakst
  • Søtdeig
  • Søtsaker
  • Søtt
  • Supper
  • Taco
  • Tapas
  • Tilbehør
  • Tips og triks
  • Tradisjonsmat
  • Ukategorisert
  • Ukemenyer
  • Vegansk
  • Wok
  • Yoghurt
  • Elara Pro by LyraThemes.com
  • Made by LyraThemes.com