Åh, som jeg elsker hvit pizza! Jeg kan simpelthen ikke motstå den søtlige smaken fra den kremede sausen mot den salte toppingen. Jeg kunne seriøst spist det hver dag uten å bli lei!
For mange år siden fantes det en pose med pulver i butikken med smak av mango og chili som du blandet sammen med en boks Creme Fraiche og brukte som saus til hvit pizza. Det var min introduksjon til hvit pizza, og siden har jeg prøvd å gjenskape den smaken. Etter mye prøving og feiling testet jeg ut fruktpuré i pizzasausen og der var den! Den deilige smaken jeg har lett etter så lenge. Nå har jeg prøvd utallige varianter av denne sausen, men min favoritt til nå er denne med ferskenpuré av hermetisk fersken. Det høres kanskje rart ut men jeg lover deg at du kommer til å bli positivt overrasket.
Som topping har jeg flere favoritter, men en av de er definitivt karamellisert rødløk. Mmm! Jeg har også puttet litt chiafrø i pizzabunnen, men det kan du bare droppe om du ikke har det for hånden.
Da gjenstår det vel egentlig bare å si: Velbekomme!
Denne var skikkelig god! Laget den med serranoskinke i stedet for røkt skinke siden det var det jeg hadde i hus. Nydelig!
Så bra! Nydelig å høre at du bruker det du har i hus fremfor å kjøpe nytt også ?