En god oppskrift på langpannekake er gull verdt. Hele året egentlig, men spesielt nå i mai og juni hvor festdagene står i kø.
Denne komboen ble til, som så mye annet, ved en ren tilfeldighet. Jeg hadde laget karamellsaus noen uker tidligere som måtte bli brukt opp da et av barna fylte år. Mens jeg var midt i kakepyntingen innså jeg at jeg hadde for lite smørkrem og ikke mer smør i kjøleskapet. Jeg smurte karamellsausen over halve kaken og strødde på noen hakkede peanøtter for syns skyld. Barna forsynte seg rikelig av halvdelen med karamellsaus og en av de utbrøt med stor begeistring: “Snickerskake!”
Og siden har den vært et selvskrevent midtpunkt på alle kakebord jeg har bidratt til.
Hvis du ikke liker eller tåler peanøtter kan de byttes ut med hvilke nøtter du vil. Vil du lage en hel langpannesjokoladekake kan du dekke hele kaken med smørkrem. Det er mye krem på denne kaken så jeg tror ikke du trenger å lage mer enn det som står i oppskriften med mindre du vil lage roser. Da må du nok lage litt mer. Rosene har jeg laget med 1M tippen fra Wilton.
Denne ser så god ut! Jeg er ikke glad i sjokolade (er det mulig?) , men svak for karamell! Og siden resten av gjengen i huset ELSKER sjokolade, i alle former, så skal jeg prøve meg på i dag. Takk for mye inspirasjon! Du gjør en fantastisk jobb ?
Da er det perfekt med half-and-half ? tusen takk for så fine ord ❤️❤️