Det er ikke alt jeg gidder å ta meg bryet med å bake selv. Kriteriene er at det er relativt enkelt å få til og smaker bedre enn ferdigvarianten.
I mange år var pitabrød en av de tingene jeg kjøpte ferdig. Lite visste jeg om at jeg hadde brukt feil fremgangsmåte hele tiden. Det var derfor de ikke ble gode.
Med denne fremgangsmåten garanterer jeg luftige pitabrød som blåser seg lett opp og lager en fin lomme du kan fylle med masse digg.
https://www.mattilfamilien.no/wp-content/uploads/2019/05/img_6331-1.movNår du skal blande inn olje og salt kommer du sikkert til å tro du gjør noe feil. Deigen vil se ut som den skiller seg, men bare gi den tid og juster hastigheten på maskinen din etter konsistensen på deigen så vil den blande seg fint. På videoen over ser du hvordan min deig så ut i midten av eltetiden.
Jeg kjøper ikke ferdigpita lenger, for å si det sånn!
Har du brukt denne oppskriften? Legg gjerne igjen en kommentar og fortell meg hvordan det gikk!
Kan jeg bruke sukker istedenfor honning til disse pitabrødene?
Ingen problem ?
Hei!
Hva slags olje er best å bruke?
Kan disse lages og fryses ned til en senere anledning?
Har akkurat oppdaget siden din, gleder meg til å prøve oppskriftene du legger ut?
Hei! Jeg bruker helst raps eller solsikkeolje, men det går nok fint uansett hva du bruker ☺️
Disse egner seg veldig godt til frysing og tiner på få minutter.
Så hyggelig at du fant frem hit! Velkommen skal du være ?